3 idéer til modificering af din knallert

23 august 2021
Steffen Hansen

For år tilbage var det yderst populært at have sin helt egen knallert, en knallert man pudsede og nussede omkring dagligt. Men hvad kan man gøre, for at modificere den gamle knallert der står ude i laden, så den bliver flot og unik endnu engang? Det kan du høre mere om her i indlægget.

Få den lakeret

Det bedste sted at starte med en gammel knallert er, at få den lakeret. Ved at få den lakeret kan man give den helt nyt liv, få den til at skinne, og få den til at ligne at den lige er kommet fra fabrikken. Der er steder i Danmark, hvor man kan få lakeret sin knallert professionelt, så man er sikker på resultatet bliver som ønsket.

Sæt andet sæde på

Hvis det er en ældre model du har, så kan det være sædet er ved at være råddent, og trænger til en større vedligeholdelse. Derfor kan det være en god idé, at købe et nyt sæde. Med et nyt sæde sidder man bedre, men det giver også knallerten et nyt udseende, så den ikke ser slidt ud. Husk dog at gemme det gamle sæde, til hvis du ønsker at sælge den på et tidspunkt!

Skift dele

Der kan være flere årsager til, at man bør skifte dele på sin knallert. Det kan være fordi de er slidte, og den derfor kan køre for hurtigt. Det kan også være, at man er en fartbølle, som kun vil bruge den på lukket grund. Hvis dette er tilfældet, så kan man skifte dele, så den kan køre hurtigere. Ved at gøre dette, så bliver knallerten med garanti også ulovlig, hvilket kan medføre en bøde. Bliver man stoppet gentagende gange på en ulovlig knallert, så vil knallerten blive konfiskeret at politiet og solgt på auktion. Derfor skal man ikke tune den, medmindre det er til brug på privat grund.

Flere Nyheder