Derfor skal du vælge lufthæveboring

24 november 2020
Cecilie Mortensen

Hvis du ønsker at anlægge en brønd i forbindelse med dit sommerhus eller bolig, vil det kræve en form for boring i jorden. Der findes i dag flere forskellige typer af boringer, som du kan vælge imellem, når der skal anlægges en brønd. 

Når du har en brønd, kan du sådan set forsyne din egen bolig og dine naboer med vand. Derfor er der mange der vælger at anlægge sig en brønd, så man ikke skal betale for vandet hos det lokale forsyningsselskab. Det er dermed en investering, som henter sig ind igen på den lange bane.

Hvornår er det aktuelt at vælge en lufthæveboring?

Lufthæveboring kan være ideelt at bruge i mange henseender. Hvis du skal bore i kalk, er det en særlig fordel at vælge lufthæveboring. Det en boring, som kan klare at blive boret ned til 500 meter i jorden.

Det er en type boring man anvender, når man skal anlægge en brønd. Her er arbejder man med en diameter mellem 200 mm til 1000 mm.

Hvem kan hjælpe med at udføre en lufthæveboring?

Hvis du leder efter hjælp til at få udført en lufthæveboring, bør du undersøge dine muligheder online. Her kan du søge efter en virksomhed, som har specialiseret sig i lufthæveboring i mange år, og derfor har det nødvendige udstyr til opgaven.

Når du skal finde en fagmand til at hjælpe med en lufthæveboring, anbefaler vi, at du ser på nogle af de opgaver de tidligere har løst eller haft erfaring med.

Her kan du f.eks. overveje at vælge A. Højfeldt, som har mere end 91 års erfaring med lufthæveboring. Her får du en fantastisk samarbejdspartner, som kan guide dig gennem hele processen. De hjælper sågar med ansøgningen til kommunen, så du har tilladelsen til at anlægge en brønd. De er kendt for at levere et godt resultat til en fair pris.

Flere Nyheder