Få dit lækre trægulv igen med en professionel gulvafslibning Søborg

27 august 2018
Astrid Pedersen
image

Er du træt af at kigge på et gulv, som fremstår snavset uanset hvor ofte, du vasker det? Er dit gulv uensartet i overfladen, og måske endda fyld med splinter? Så kan du med fordel læse videre her:

Gør kål på det slidte gulv – få en grundig gulvafslibning

Med en gulvafslibning kan du genskabe den livlige glød, dit trægulv havde, da det var helt nylagt. En grundig gulvafslibning fjerner det døde og matte lag af skidt og snavs, som samler sig i gulvets porøse overflade ved almindeligt slid. En gulvafslibning fjerner som oftest blot de øverste 1 – 2 millimeter, hvilket er fuldt tilstrækkeligt til at få has på netop det matte lag, og blotte et fint, ensartet trægulv inden under. Det samme gør sig gældende for skjolder og pletter, som er opstået som følge af spildte, farvede væsker (cola, saftevand, rødvin, kaffe osv.), samt misfarvninger fra solens stråler, som falmer lyse trægulve til en gulnet kulør. Når først din professionelle gulvmand har været forbi med sin gulvsliber, vil du ikke kunne se sport af overfladiske ridser, splinter og skrammer, nedtrådt støv, solfalming eller pletter. Dit gulv vil fremstå ganske som nyt – og klar til at modtage den efterfølgende plejende og beskyttende behandling.

Her vil en professionel og erfaren gulvmand kunne bistå dig med gode råd i forhold til valg af efterbehandling. Denne beslutning er nemlig afhængig af mange faktorer, så som gulvets type samt træværkets sort og beskaffenhed, og hvor megen tid og energi, du har tænkt dig at lægge i efterfølgende vedligeholdelse. Har du børn, dyr og en travl hverdag, kan det sagtens ske, at hård lak er det mest optimale valg frem for lud eller sæbe, som er vældig kønt, men som kræver megen vedligeholdende pleje i form af hyppig – og grundig gulvvask.

Du kan læse mere om professionel gulvafslibning, og få kontakt til en dygtig gulvmand, på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-soeborg/

Flere Nyheder