Hvilke dørtyper findes der?

28 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Du vil blive overrasket over, hvor mange dørtyper der egentlig findes. Der er både døre til udendørsbrug og indendørsbrug. Herunder kommer der et hav af døre at vælge imellem, såsom terrassedøre, trædøre og skydedøre. Vi vil komme omkring tre forskellige døre i dette indlæg, så læs med her og bliv klogere på, hvad du kan vælge imellem.

 

døre

 

Terrassedøre

Terrassedørene er typisk lavet af glas og giver dig adgang ud til haven fra huset. Terrassedøre er udadgående, så du kan låse af indefra. Terrassedøre giver et flot udsyn til haven og en masse lys til hjemmet. Haven vender typisk mod solsiden, så du vil få flotte sol op- og nedgange i din stue, køkken eller spisestue. Udvalget af terrassedøre er stort, både når det gælder stil og design.

 

Skydedøre

Skydedøre bruges enten indendørs eller udendørs. Skydedøre anvendes ofte i rum med meget plads, f.eks. i soveværelser og walk-in-garderobeskabe. De kan godt være svære at installere selv, fordi det kræver lidt ekspertise inden for området. Skydedøre findes både i glas og massivt materiale, så det passer med indretningen i dit hjem. Skydedøre er typisk fremstillet af aluminium eller træ. De fås i mange forskellige designs og farver, fra sort til hvid og fra lyse til mørke.

 

Dobbeltdøre

Dobbeltgøre giver dig mere plads i flere dele af dit hjem. Dobbeltdøre åbner nemlig op for rummet, og får det til at føles større, end de i virkeligheden er. Det åbner op for udsynet og tilføjer noget ekstra til rummet. Du kan både vælge mellem dobbeltdøre som din facadedør (dvs. hoveddør) eller til indenfor. Det kan f.eks. være en dobbeltdør, der leder ind til din spisestue. Dobbeltdøre er typisk lavet af træ, aluminium eller glas. De fås i en række forskellige designs og farver. Se mere om dine muligheder, når det kommer til døre, på internettet og hvilke forhandlere, du kan kontakte

 

Flere Nyheder