Hvilke opgaver kan du hyre en vognmand til?

23 juni 2021
Cecilie Mortensen

Mulighederne er måske flere, end du umiddelbart ville tro, når du rækker ud til en vognmand. Skulle du dog have den mindste tvivl om, hvad en vognmand helt præcist kan hjælpe med, så får du en række eksempler på arbejdsopgaver i denne artikel.  

Dette kan en vognmand hjælpe med

Før vi kommer med eksempler på opgaver ved en vognmand, så skal det nævnes, at der altid kan være forskel fra firma til firma. Din tid vil derfor også være ekstra godt givet ud, når du vælger selv at kontakte en lokal vognmand. Men lad os nu se på typiske ting, du kan få assistance til. 

Diverse opgaver med lift og kran

Hvad end du som virksomhed eller privat har brug for hjælp til lift- eller kranopgaver, så kan en vognmand træde til. Firmaet vil nemlig både have de rette køretøjer, som kan tages i brug, og så vil de have det rette personale tilknyttet. 

Levering af diverse materialer 

En vognmand kan ofte også hjælpe med levering af diverse materialer. Det kan være alt fra sand, grus, flis eller andet, som skal leveres i større mængder. 

Få assistance til specialtransport 

En tredje ting som en vognmand kan hjælpe med er diverse specialtransport. Det kan være, at du har noget ekstra stort, som skal fragtes fra a til b, og som ikke er muligt at få frem på andre måder end med specialkøretøjer. 

Få hjælp til at hente og bringe asfalt

Hvis du står med en opgave, hvor der skal lægges nyt asfalt, så kræver det i den grad, at særlige maskiner kan tages i brug. Asfalt skal nemlig transporteres på en helt særlige måde. Heldigvis kan du få hjælp, når du rækker ud til en vognmand. 

Du kan læse endnu mere om samarbejdet med en vognmand her, hvis du vil læse flere eksempler på arbejdsopgaver en vognmand udfører: https://avas.dk/.

Flere Nyheder