Idéer til den sjove gave

25 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er ikke længe til, at december starter og det betyder, at julefrokostsæsonen også snart går i gang. Til julefrokoster er der mange traditioner. Nogle af dem er maden, hvor du til forret får et koldt fiskebord med en snaps eller to, til hovedret et legendarisk kød- og pålægsbord og til dessert bydes der ofte på et ostebord eller risalamande. Udover maden er der også andre traditioner, såsom pakkespil, der altid får det bedste og det værste frem i folk i kampens hede om sjove og skøre pakker. Det er altid sjovt at købe gaver til pakkespil og vi vil komme med vores bedste idéer til sjove pakker. 

 

 

1. Regnmåleren 

Du tænker måske, at det er en skør gave, men det er også hele idéen bag pakkespillet. Regnmåleren er en sjov gave, som nok de færreste vil forvente at få og samtidig er den også brugbar til dem, der har have og du har derfor sikret dig en gave, der både er sjov og brugbar. Der er ingen tvivl om, at en regnmåler vil vække grin i pakkespillet. 

 

2. En sjov hat  

Det er altid en klassiker at købe en sjov hat. Der er ingen tvivl om, at den vil være en succes og måske vil personen, der vinder hatten, allerede tage den på efter spillet. Der findes et væld af muligheder, når du skal finde en sjov hat. Det kan være en nissehue, hvor der er et tilhørende julemandsskæg eller måske en hat med nogle horn. Mulighederne er mange og det er en sikker vinder i pakkespillet. 

 

3. Slik 

Det er måske ikke den sjoveste idé, men det er nok den idé, som flest vil finde ideel, og som mange gerne vil vinde. Det er altid en god idé at købe slik, da det rent faktisk er en gave, som man kan bruge, hvilket pakkespilsgaver sjældent er. For at gøre idéen lidt sjovere, kan du vælge noget specielt slik, som du ikke tror, at de andre har smagt før. Held og lykke! 

Flere Nyheder