Kølig hvidvin – perfekt til varme sommerdage

10 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Hvidvin er, sammen med god rødvin, danskernes foretrukne vintype. Især på lange, varme sommerdage (og de tilhørende lune aftener) er et glas afkølet hvidvin den rene himmerigs mundfuld. Hvidvin er generelt en lettere og mindre krydret vintype end rødvinen, som især egner sig til tungere kødretter. Når der skal hygges på terrassen efter en lang dag i solen, er det i reglen hvidvin, danskerne trækker op. Og uanset om du foretrækker en Sauvignon Blanc fra New Zealand, en klassisk Chardonnay fra det franske eller en Pinot Grigio fra den amerikanske vestkyst, kan du finde mange lækre hvidvine af højeste kvalitet i den online shop på winthervin.dk.

Winther Vin – når du skal købe vin online

Igennem de sidste mange år har Winther Vin leveret kvalitets vin i alle farver til tilfredse kunder i det Nordsjællandske. Den velassorterede vinbutik har fysisk beliggenhed i det naturskønne Birkerød, og har senest udvidet med en online shop. Dette gør det muligt for dig at gå på opdagelse i det store og varierede udvalg af kvalitets vin, også selv om du ikke er bosat i Birkerød eller nærmeste omegn. I den brugervenlige webshop kan du bestille vin i større eller mindre mængder, alt efter behov. Og som erhvervsdrivende har du mulighed for at lave fordelagtige aftaler med Winther Vin via hjemmesiden.

Find lækker hvidvin fra flere lande på winthervin.dk

Hos Winther Vin føres et stort udvalg af vine fra lande som Danmark, Mexico, New Zealand, Italien, Frankrig, Spanien, USA, Australien, Sydafrika, Portugal, Tyskland, Chile, Argentina, Bulgarien og Makedonien. Og selvfølgelig finder du en bred og righoldig selektion af hvidvin i høj kvalitet. Uanset om du drømmer om at lagerføre hvidvin til hele sommerhalvåret, eller om du skal købe ind til en stor fest eller reception, kan du opnå gode mængderabatter i den online shop. Find din favorit hvidvin på winthervin.dk

Flere Nyheder