Lær at heale hos de rette undervisere

31 maj 2021
Cecilie Mortensen

Interesserer du dig for healing og muligheden for at afhjælpe diverse udfordringer og smerter gennem denne metode? Så findes der en række forskellige kurser du kan komme på, hvor du selv kan lære at mestre denne kunst. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket sted du skal kontakte, hvis du selv vil kaste dig ud i healing, så får du et par bud med på vejen herunder. 

Sådan vælger du undervisere, når du skal lære at heale

Når du selv skal blive dygtig til at lære at heale, så har det meget at sige, hvilke undervisere du ender hos. Derfor bør du også bruge lidt ekstra tid på at finde det helt rette sted, du kan starte ved. 

Lær at heale ved en Reiki mester

Det er et stort plus, hvis du til en start kan komme på et kursus ved en person, som allerede er Reiki mester. Det fortæller nemlig noget om, hvor mange år vedkommende har arbejdet med healing, og ikke mindst hvor dygtig vedkommende er til selv at udføre healing og at hjælpe dine naturlige evner til at heale godt på vej. 

Vælg undervisere som tilbyder flere forløb

En anden ting du kan forholde dig til er, om underviserne på kursusstedet tilbyder flere forløb, hvor du kan lære at heale. Det kan nemlig give dig muligheden for løbende at kunne blive bedre til healing, både når du er i samme lokale som andre, men også fjernhealing. Det kan selvfølgelig også være, at du selv bestræber dig på at blive reikimester på sigt, og her er det også et krav, at du skal have været igennem nogle bestemte kurser forinden. 

Til dit held så findes der en række forskellige steder rundt i landet, hvor du kan blive dygtig til at heale. Lær at heale her, uanset om du har prøvet det før eller ej.

Flere Nyheder