Maling af badekar føjer ekstra værdi til din bolig

Dit gamle og slidte badekar er måske ikke så meget værd for dig – især ikke hvis du ikke hører til dem, der sætter pris på et lækkert, varmt karbad i ny og næ. Måske indbyder dit badekar heller ikke just til sådan luksus. Er badekarret slidt i emaljen, vil det typisk fremstå plettet, skrammet og misfarvet på en måde, som ikke just befordrer wellness oplevelser i luksus klassen. Og måske har du ofte overvejet at skille dig af med det til fordel for en lækker og smart bruseniche, som både er mere praktisk og plads besparende – især hvis du alligevel bare bruger badekarret til opret stående styrtebade.

Dit gamle badekar kan være penge værd

Selvfølgelig er et gammelt, grimt badekar ikke noget som helst værd i rede kontanter ved et løssalg. Men du vil kunne gøre dit badekar til et aktiv for din bolig i forbindelse med et salg af denne. Mange boligkøbere har badekar stående højt på ønskelisten, når de leder efter hus eller lejlighed. Især for yngre børnefamilier er et rummeligt badekar guld værd – de små elsker at bade, når det ikke skal foregå i en lille balje i brusenichen, og mor og far kan bruge badekarret til afslapning og afstressning efter en lang dag.

Samtidig er et badekar ganske praktisk, når store mængder tekstil skal iblødsættes. Og da flere og flere således har fået øjnene op for fordelene ved et badekar i eget hjem, er disse typer boliger kommet i høj kurs.

Sæt badekarret i stand med ny emalje

Det er selvfølgelig vigtigt, at badekarret fremstår lækkert og indbydende. Og dette kan du sagtens opnå med hjælp fra en dygtig og erfaren badekarsmaler. På få timer vil en badekarsmaler kunne genskabe den stærke og skinnende emalje, som gør badekarret smukt og anvendeligt. Få mere info om maling af badekar på ny-emalje.dk