Saml de gode minder med fotobøger

Kan du huske i gamle dage, når man besøgte ens bedsteforældre og kiggede i deres scrapbøger og både kunne se familiemedlemmer, man aldrig havde mødt; ens forældre, da de var unge og måske en selv som helt lille?

Kan du huske den hyggelig stemning, der bredte sig, når man mindedes tilbage på forgangne tider, man både selv var en del af og dem, man blot hørte fortællinger om og forestillede sig, hvordan tilværelsen var dengang?

Det er en stemning, der er svær at genskabe, og i takt med digitaliseringen og mængden af billeder, der bliver taget, forsvinder flere og flere minder ud i cyberspace eller bliver delt med alt for mange mennesker, end man ønsker. 

Man kan tage alle de billeder, man magter, da man ikke er afhængig af X antal billeder i en rulle film, og man skal heller ikke ned i en fotobutik for at få fremkaldt nævnte billeder.

Det er heller ikke en tradition, man holder i hævd ved at printe billeder ud og samle dem i et hæfte eller lignende, og det kan nok hænge sammen med, at kvaliteten daler gevaldigt, når man printer ud, og de færreste private mennesker besidder teknologi til at printe billeder i ærværdig kvalitet.

Det findes der heldigvis en løsning for med dinfotobog.dk, hvor du kan skræddersy dine personlige billeder i rækkefølge og størrelser, så de passer ned i en fotobog, hæfte eller kalender.

Og bare rolig, disse billige fotobøger kræver ikke, at man besidder teknisk snilde udover det sædvanlige.

Her får du adgang til noget teknik, der er meget brugervenligt, hvor du kan bestemme rækkefølgen, størrelser og mange andre aspekter ved billeder, du vælger indsat.

Så bliver de lavet via dette firma, og du sidder tilbage med en hyggelig stemning a la den, man havde hos ens bedsteforældre – bare i moderne tid.