Skal du flytte kontor?

03 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Har din virksomhed lige vækstet en del, så nu skal du flytte ud af det gamle kontor over til et nyt? Det kan godt tage lidt tid og planlægning at få en glidende overgang fra det gamle til det nye kontor. Der er en masse ting, der skal rykkes og gøres klart, før du endeligt kan begynde. Det har vi skrevet lidt om i dette indlæg. Så læs med her, om hvordan du får rykket dit gamle kontor over i et nyt.

 

 

1. Få hyret et flyttefirma

Du skal have rykket en masse computergrej, skiveborde og alt muligt andet ud af dit kontor. Det kan være lidt af et projekt for dig selv at stå for alene. Derfor kan du overveje at hyre et flyttefirma. Her kan du få hjælp til at få pakket dit kontor sikkert og hensigtmæssigt ned, så du kan komme i gang med at sætte op i det nye. I stedet for du skal køre frem og tilbage mellem det gamle og nye kontor, så kan du spare tiden med et flyttefirma. Hvis du skal bruge et flyttefirma erhverv, så kan du finde flytterfirmaer på Google, der tilbyder denne type af flytning. 

 

2. Få malet 

Både på dit gamle og nye kontor skal der sikkert males. Det kan også være en af de mere tidskrævende projekter. Her kan du selv få ordnet alt malerarbejdet, eller så kan du hyre professionelle malere til opgaven. Så kan du måske rykke hurtigere ind i dit nye kontor, fremfor du og dine medarbejdere skal vente. Det er heldigvis noget, som også godt kan vente til et andet tidspunkt. Det vigtigste er, at i får jer installeret godt i det nye kontor.

 

3. Få alt med

Der er møbler, plakater, eller noget tredje, der skal med fra det gamle kontor? Sørg for at få pakket alt ned, før du tager afsted over i det nye kontor. Ellers kan du få pakket alt ned i kasser, så flyttefirmaet kan tage det med, når de henter skiveborde og computere. 

Flere Nyheder