Vil du også have det parisiske look?

16 marts 2022
Lærke L. S. Christensen

advertorial

Vil du også gerne have det parisiske designer-look?

Du har måske allerede set trendsetter-pigerne med parisisk elegance på gaden, i modemagasinerne, eller på de sociale medier. Er du også lidt jaloux over deres helt uimodståelige og klassiske udtryk? Det parisiske look har i den grad influeret både catwalken til modeugerne, men også gadebilledet i Europas storbyer, hvor det særligt har været ønsket om det ”rene” og ”problemfrie” udtryk, der har været eftertragtet.

De elegante piger opnår designer-looket ved at have en stabil og tidsløs garderobe, hvor alle farver passer sammen, med særlige og unikke accessoires. Mange af dem har, som du nok allerede har bemærket, en luksuriøs designertaske på armen. Særligt ofte spotter du dem i at bære den ikoniske og smukke Chaneltaske, fordi den både er en æstetisk designklassiker, men netop også fordi den passer til alle kombinationer af outfits.

image

Køb din Chaneltaske secondhand!

Når man har en luksuriøs designerklassiker på armen, så udviser man ikke blot at man har æstetisk modesans, men også at man har investeret i kvalitet, som kan holde en hel livstid. Dog er nye Chaneltasker bestemt ikke ”bare” noget man lige erhverver sig, hvorfor du bør overveje, om du vil gå den mere snedige vej til den parisiske elegance, som du har set på gaden. En snedig forbruger køber både med omhu for sin privatøkonomi og for klimaet, for når du køber brugte chanel tasker, så køber du både med et mindre aftryk på din opsparing og dit samlede CO2-udslip!

Tre årsager til at købe secondhand:

  1. Når du køber brugte tasker fra Chanel, så kan du få det parisiske udtryk, uden at skulle betale hele din opsparing for at få den!
  2. Du får den mest luksuriøse kvalitet, også selvom du køber second-hand!
  3. Sig farvel til tøjkriser – du kan sammensætte alt i din garderobe med Chaneltasken på din arm! 

Flere Nyheder